کد خبر : 55612
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲

الگوی کشت تابستانه برای ۳۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی خوزستان

الگوی کشت تابستانه برای ۳۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی خوزستان
الگوی کشت تابستانه برای ۳۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی خوزستان ارایه شده است
الگوی کشت تابستانه برای ۳۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی خوزستان ارایه شده است
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: الگوی کشت تابستانه برای ۳۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان ارایه شده است.
مجید نبی‌پور روز یکشنبه در گفت وگوی رسانه‌ای بیان کرد: استان خوزستان در چهره اول با نفت و گاز معرفی می‌شود اما در صورت توجه به ابعاد دیگر، کشاورزی خوزستان تجلی یافته و تبدیل به خورشیدی درخشان خواهد شد.
وی به معرفی سیمای استان خوزستان پرداخت و اظهارکرد: خوزستان ۶.۴ میلیون هکتار وسعت دارد و شامل تالابهای متعددی است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: تالاب شادگان با ۵۶۰ هزار هکتار و تالاب هورالعظیم با ۱۲۰ هزار هکتار در این استان واقع شده‌اند.
نبی‌پور به وجود ۱.۳ میلیون هکتار اراضی بیابانی و شن‌زار در خوزستان اشاره کرد و گفت: این استان ۳۰۰ هزار هکتار شن‌زار، ۲ میلیون هکتار مرتع و یک میلیون هکتار جنگل دارد.
وی به وجود رودخانه‌های متعدد اشاره و خاطرنشان کرد: حدود ۲۸ میلیارد متر مکعب آب پشت سدهای خوزستان موجود است که می‌توان با این پتانسیل بالا کشاورزی کرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهارکرد: پاییز سال گذشته حدود یک میلیون هکتار از اراضی خوزستان زیرکشت رفت و برای کشت تابستانه نیز الگوی کشت برای حدود ۳۰۰ هزار هکتار در نظر گرفته شده است.
نبی پور بر ضرورت مدیریت زمین، زمان، آب، به کارگیری تحقیقات، افزایش بهره‌وری و توسعه صادرات تاکید کرد و ادامه مردمی در استان با کشاورزی عجین شده و امیدواریم بتوانیم به درستی از این تشکل‌ها و نیروی مردمی در امر تولید استفاده کنیم.
وی توضیح داد: برای به کارگیری نیروها و استفاده بهینه از آنها زراعت یک میلیون هکتار کشت در نظر گرفته شده و توسعه کشت سویا، نخیلات، گیاهان دارویی، تکمیل گلخانه‌های نیمه تمام، تکمیل صنایع تکمیلی و توسعه باغات در اراضی کشاورزی، لایروبی انهار در حوزه آب و خاک، توسعه آبیاری تحت فشار و تسطیح اراضی مدنظر است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ابراز امیدواری کرد: با شیوه‌های نوین و تشکل‌های جدید، مردم را در این راستا راهنمایی و از پتانسیل آنها در راستای دستیابی به اهداف موردنظر استفاده کنیم.
استان خوزستان حدود ۲۰ درصد مواد غذایی کشور را تولید می‌کند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.