هدفگذاری شركت ملی مناطق نفتخیز جنوب برای كاهش ۲۵ مگاواتی مصرف برق
سرپرست مديريت توليد از هدفگذاری براي كاهش ۲۵ مگاواتی مصرف برق در شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب خبر داد.
آفتاب کارون:
وي گفت: به همين منظور و در راستاي اجراي سياستهاي اصلاح الگوي مصرف (ابلاغ مقام معظم رهبري) و سياستهاي ۲۴گانه اقتصاد مقاومتي نياز به برنامه زمانبندي مناسب براي كاهش شدت انرژي و جلوگيري از اتلاف آن در بخشهاي مختلف ميباشد كه در اين امور پس از تعريف و انجام مطالعات مميزي جامع انرژي، راهكارهاي اولويتدار و ضروري ارائه و برنامه زمانبندي اجراي آنها تدوين شد.
سرپرست مديريت توليد شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب ادامه داد: پيادهسازي نظام مديريت انرژي، پايش مستمر مصرف برق (آنلاين مونيتورينگ) در واحدهاي ستادي و عملياتي، نصب كنتورهاي هوشمند، تعويض پنجرههاي تك جداره (معمولي) با پنجرههاي دو جداره از نوع UPVC، تعويض لامپهاي پرمصرف با كم مصرف و LED، برنامهريزي و نظارت بر كاركرد سيستمهاي تهويه و سرمايشي بعد از وقت اداري، استقرار تيمهاي بازرسي انرژي در ساعات پيك مصرف، استفاده از سيستم آبياري قطرهاي، استفاده از تجهيزات و وسايل با رتبه A و B را ميتوان از جمله راهكارهاي مورد اشاره برشمرد.
غلامرضا نوراني با اشاره به نقش همه مديران و كاركنان در همراهي و تعامل آنان در رعايت و اصلاح الگوي مصرف انرژي، بيان داشت: با نظر به اين كه نهادينه كردن سه شاخص مهم عقلانيت، تغيير و اصلاح سبك مصرف و همچنين ايجاد زير ساختها در بهرهوري و بهينهسازي مصرف انرژي نقش اصلي اقدامات در اين حوزه را دارند و بايد با اتخاذ شيوهها و روشهاي نوين علاوه بر ارائه الگوهاي مناسب و ايجاد باورها و فرهنگسازي، روند كاهش شدت انرژي در همه بخشها اعم از خانگي و صنعتي را فراهم نمود.
وی گفت: در اين زمينه با تدوين و برگزاري دورههاي آموزشي، توزيع بستههاي فرهنگي، ارسال پيامك، اطلاعرساني از طريق فضاي مجازي و اينترانت، ارائه مشوقها در جهت آموزش و فرهنگ سازي اقدام نموده است.
نورانی با بيان اين كه در سالهاي گذشته شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب از طرف شركت توزيع برق به عنوان يكي از سه شركت برتر در صرفه جويي انرژي انتخاب و تقدير شده است، بيان كرد: در سال گذشته نيز در بخشهاي صنعت و ساختمان و بدون كاهش سطح رفاه، در مجموع به ميزان حدود ۱۰ مگا وات برق صرفهجويي حاصل شده است. با تاكيد و رهنمودهاي مديرعامل محترم، در برنامه ريزي سال جاري و آتي پيشبيني حداقل ميزان صرفه جويي ۲۵ مگاوات مورد نظر مي باشد.
برچسب ها :مناطق نفتخیز جنوب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰