کد خبر : 57436
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 فروردین 1405 - 9:48

راه‌اندازی مجدد خط تولید آب بسته‌بندی «آب حیات» در خوزستان

راه‌اندازی مجدد خط تولید آب بسته‌بندی «آب حیات» در خوزستان
راه‌اندازی مجدد خط تولید آب بسته‌بندی «آب حیات» در خوزستان

راه‌اندازی مجدد خط تولید آب بسته‌بندی «آب حیات» در خوزستان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از راه‌اندازی مجدد خط تولید آب بسته‌بندی «آب حیات» خبر داد و بر تحول در خدمات‌رسانی و افزایش ظرفیت تولید تاکید کرد.

افشین حاتمی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های تحولی شرکت، اظهار کرد: در راستای رویکرد جدید شرکت آب و فاضلاب خوزستان برای ارتقای سطح خدمات‌رسانی و افزایش پایداری تامین آب شرب، اقدام‌های عملیاتی گسترده‌ای در سطح استان در حال اجراست.

وی افزود: خدمت‌رسانی بی‌وقفه، ارتقای کیفیت آب و پاسخگویی موثر به نیازهای مردم، اولویت اصلی مجموعه آبفا در سال جاری است.

حاتمی، از راه‌اندازی مجدد واحد تولیدی بسته‌بندی آب از تاسیسات «آب حیات خوزستان»خبر داد و افزود: این واحد به دلیل مشکلات فنی از مدار خارج بود که با انجام تعمیرات اساسی و آماده‌سازی تجهیزات، دوباره فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود: در این تاسیسات یک دستگاه آب‌شیرین‌کن با ظرفیت تولید روزانه ۶۰ هزار لیتر و در قالب بطری نیم‌لیتری وارد مدار بهره‌برداری شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: این واحد از زمان راه‌اندازی در حال تولید آب بسته‌بندی است و نقش قابل توجهی در تامین آب سالم و بهداشتی برای مصرف‌کنندگان دارد.

حاتمی همچنین اعلام کرد که آب مورد نیاز این کارخانه، از تاسیسات شماره یک آب حیات تامین می‌شود که از پایداری و کیفیت مطلوب برخوردار است.

مدیرعامل آبفای خوزستان با تاکید بر تداوم اقدامات توسعه‌ای در حوزه تامین و توزیع آب، افزود: راه‌اندازی دوباره تجهیزات تولیدی، بخشی از برنامه جامع شرکت برای افزایش تاب‌آوری شبکه، بهبود کیفیت خدمات و ارتقای ظرفیت تولید در استان است.

حاتمی در پایان گفت که شرکت آبفای خوزستان با اتکاء به نیروهای متخصص و برنامه‌ریزی دقیق، مسیر بهبود مستمر خدمات‌رسانی و ارتقای سطح رفاه مردم خوزستان را با جدیت دنبال می‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.