هم اندیشی صنایع غذایی خوزستان با حضور مسوولان اجرایی استان در مراسم روز جهانی غذا
صبح امروز مراسم روز جهانی غذا با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این دانشگاه برگزار شد.
صبح امروز مراسم روز جهانی غذا با حضور دکتر رمضان احدی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این دانشگاه برگزار شد.
سیمین فقهی مدیر نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکیگفت: این مراسم به منظور هم اندیشی صنایع غذایی استان با حضور مدیران و مسئولان فنی شرکت های پخش، مسئولان اجرایی استان خوزستان و اعضای هیئت های علمی دانشگاه های استان برگزار شد.
وی افزود:رونق بخش تولید در صنایع غذایی، توسعه صادرات محصولات تولیدی، کاهش ضایعات مواد غذایی و نقش صنایع استان خوزستان در افزایش تولید محصولات پایین دستی، تاثیر ایجاد ساختار صنفی در توسعه صنایع استان، تهدید ها و فرصت های صنایع استان نیز از دیگر اهداف برگزاری روز جهانی غذا است.
فقهی در ادامه بیان کرد: در این مراسم از ۲۴ نفر از مسولان فني و ٢٢ صنایع غذایی برتر وهمچنین موسسه برتر دانشگاه های علوم پزشكي اهواز، بهبهان و شوشتر با اهدای لوح تجلیل شد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰