کد خبر : 57949
تاریخ انتشار : شنبه 22 آگوست 2026 - 18:04

تامین ۲۰۰۰ تن قیر به محلات هدف بازآفرینی شادگان

تامین ۲۰۰۰ تن قیر به محلات هدف بازآفرینی شادگان
- نماینده مردم شادگان از تامین ۲ هزار تن قیر رایگان برای ساماندهی و بهسازی معابر محلات هدف بازآفرینی شهری خبر داد.

به گزارش آفتاب کارون به نقل از ایسنا، هاشم خنفری شنبه ۳۱ مرداد در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری کشور، مسائل و مشکلات حوزه عمران شهری شادگان به‌ویژه وضعیت نامناسب آسفالت معابر مناطق بافت فرسوده را مورد پیگیری قرار داد.

نماینده مردم شادگان در مجلس با اشاره به محرومیت‌های موجود در این شهرستان، وضعیت نامناسب و فرسودگی آسفالت بسیاری از معابر شهری را از جمله مشکلات جدی مردم عنوان کرد و بر ضرورت توجه ویژه به شادگان در اجرای طرح‌های بازآفرینی و بهسازی شهری تأکید کرد.

خنفری با بیان اینکه بخش قابل توجهی از معابر مناطق بافت فرسوده شهر شادگان نیازمند بهسازی و آسفالت است، خواستار اختصاص قیر مورد نیاز برای اجرای عملیات آسفالت این معابر شد و تأکید کرد: تأمین قیر می‌تواند زمینه اجرای سریع‌تر پروژه‌های عمرانی و بهبود وضعیت معابر این مناطق را فراهم کند.

نماینده مردم شادگان در مجلس در پایان این دیدار، طی نامه‌ای خطاب به معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری کشور، با اشاره به محرومیت شهر شادگان و اعلام آمادگی سازمان بسیج سازندگی حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان برای اجرای عملیات آسفالت معابر مناطق بافت فرسوده شهری، خواستار تأمین و تحویل ۲ هزار تن قیر مورد نیاز و فراهم شدن زمینه انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان بسیج سازندگی شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.