رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان در نشست خبری:
با اصلاح قانون، بخشی از عوارض آلایندگی به بخش کشاورزی تخصیص یابد / عوارض آلایندگی حق بخش کشاورزی است نه شهرداری که در شهرش ۵۰ متر آسفالت سالم نیست!
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: با اصلاح قانون، بخشی از عوارض آلایندگی به بخش کشاورزی تخصیص یابد. عوارض آلایندگی حق بخش کشاورزی است نه شهرداری که در شهرش ۵۰ متر آسفالت سالم نیست!
مسعود اسدی در نشست خبری با اصحاب رسانه با محوریت انتظارات و مطالبات بخش کشاورزی از سفر ریاست جمهوری به خوزستان گفت: روا نیست بودجه آلایندگی به شهرداری داده شود که در بهترین منطقه شهر یک خیابان سالم ندارد.
وی گفت: رییس جمهور لایحه ای برای اصلاح قانون عوارض آلایندگی به مجلس بفرستد و بخش کشاورزی را از آن برخوردار کند.
وی اظهار کرد: در فاز اول اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری اتفاقاتی افتاد که یک تراژدی و خیلی دردناک است.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان افزود: از ۲۴۸ هزار هکتار مرحله اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری تنها ۶۰ هزار هکتار درست و استاندارد اجرا شده و جهاد کشاورزی خوزستان از تحویل بقیه طرح خودداری کرد و باقی آن را تأیید نکرد.
مسعود اسدی با بیان این که حکم هر دو سازمان جهاد کشاورزی و جهاد نصر را وزیر جهاد کشاورزی میزند، تصریح کرد: چهار رییس جهاد کشاورزی خوزستان به دلیل نواقص و اشکالات فراوان حاضر به پذیرش و تأیید باقی طرح ۵۵۰ هزار هکتاری نشدند. جهاد نصر پول ۲۴۸ هزار هکتار را گرفته اکنون می گوید ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقص آن نیاز دارد.
وی گفت: بزرگترین ظلمی که به بخش کشاورزی و خوزستان در بخش کشاورزی شد ۱۹ هزار هکتار زمین را جهاد نصر پولش را گرفته و اصلا اجرا نکرده است.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان اضافه کرد: ۵۰ میلیارد تومان را به سازمان تعاون روستایی دادند که بعد از طرح ۵۵۰ هزار هکتاری تشکل های آب بر را تأسیس کنند اما توانمندسازی این تشکل و اعضای آن را انجام ندادند.
اسدی با بیان این که در این موضوع به مردم و دولت و رهبری ظلم شد، گفت: در این ۵۰ میلیارد تومان تأسیس تشکل های آب بر فاجعه رخ داده است.
وی به خواسته های جامعه کشاورزی خوزستان از رییس جمهور در سفر دکتر پزشکیان به خوزستان اشاره کرد و افزود: نخستین خواسته کشاورزان و جامعه کشاورزی خوزستان از رییس جمهور این است که تکلیف طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری مشخص شود.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با بیان این که طرح ۵۵۰ هزار هکتار قرار نبود تکه تکه انجام شود، یادآور شد: در یک مقطع آمدند و تنها ۲۴۸ هزار هکتار از این طرح اجرا و قرار شد با فروش ۲۰ درصد از سهم دولت در نیشکر مرحله دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری در خوزستان اجرا شود.
اسدی ادامه داد: بانک های ملی و صادرات می گویند این ۲۰ درصد سهم دولت در نیشکر بابت مطالبات از دولت به آنها داده شود.
وی با تأکید بر اجرای طرح فروش سهام دولت در نیشکر و تخصیص پول حاصل از فروش آن به مرحله دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری بر اساس قانون، تصریح کرد: خواسته ما از رییس جمهور این است که با کسانی که قانون فروش سهام دولت را در نیشکر اجرا نکردند برخورد کند و سهم ۲۰ درصد دولت در نیشکر را به فروش برساند.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان توضیح داد: قانونی را که مجلس تصویب و شورای نگهبان آن را تأیید کرده و کسانی که مانع اجرای آن شدند یا آن را اجرا نمی کنند ترک فعل کرده اند هر چند پول فروش سهام دولت در نیشکر تکافوی اجرای آن را نمی دهد.
اسدی، دومین خواسته جامعه کشاورزان خوزستان را از رییس جمهور در سفر خود به استان تغییر نگاه ابزاری به کشاورزان و پرداخت بخشی از اعتبارات مسئولیت های اجتماعی صنایع آلاینده عنوان کرد و به تاثیر منفی صنایع آلاینده و آلایندگی های ناشی از آنها بر تولید محصولات کشاورزی و کشاورزان اشاره کرد.
وی با بیان این که باید از مسئولیت های اجتماعی حق کشاورزی خوزستان داده شود، یادآور شد: صنایع آلاینده مبالغی را پرداخت می کنند که در شورای برنامه ریزی تخصیص و تصویب می شود اما به بخش کشاورزی هم باید از این پول داده شود.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان خاطرنشان کرد: رییس جمهور لایحه ای برای اصلاح قانون عوارض آلایندگی به مجلس بفرستد و بخش کشاورزی را از آن برخوردار کند. پول عوارض آلایندگی باید برای مکانیزاسیون کشاورزی مصرف شود.
اسدی با اشاره به کاهش بارندگی ها و خشکسالی و کاهش ذخایر آب پشت سد ها و ابراز نگرانی از آثار منفی آن بر تولیدات و محصولات کشاورزی استان، اظهار کرد: وضعیت منابع آبی در خوزستان به شدت نامطلوب است و اگر باران نداشته باشیم تابستان بسیار بدی خواهیم داشت مثل نبود آب برای کشت و قطع برق.
وی با بیان این که در تابستان گذشته محدودیت کشت را کاملا پذیرفتیم، تصریح کرد: قطع برق منظم و غیر منظم کمر کشاورزی خوزستان را شکسته است.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان اظهار کرد: ۲۰ سال پیش پمپ ها و چاه های آب کشاورزی را برقی کردیم اما اکنون نمی توانیم برق کشاورزی را تأمین کنیم.
اسدی بیان کرد: اگر برق بخش کشاورزی تأمین نشود تأمین امنیت غذایی و تولید مواد غذایی به خطر می افتد.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان اظهار کرد: هشت سال است که وزارت جهاد کشاورزی حتی یک ریال بودجه به بخش آب و خاک خوزستان به بهانه اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری به بخش کشاورزی استان نداده است.
اسدی گفت: تنها بخشی که در زمان تحریم ها می تواند شغل ایجاد کند بخش کشاورزی است.
وی با انتقاد از کاهش طرح کشاورزی از ۸۰۰ هزار هکتار به ۵۵۰ هزار هکتار افزود: دولت طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری را با منت کاهش داد اما تا زمانی که هستم از خواسته مردم که طرح ۸۰۰ هزار هکتار شود کوتاه نمی آیم.
رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با بیان اینکه در طرح ۵۵۰ هزار هکتاری فقط زمین های کشاورزی مردم نوسازی شده است، ادامه داد: ۸۰۰ هزار هکتار یعنی این که هیچ بیکاری در خوزستان نیست ولی نخبگان به راحتی از حقی که قانون و رهبری برای مردم ایجاد کردند مثل آب خوردن گذشتند.
اسدی تاکید کرد: چینی ها اعلام کردند که تنها طرحی که حاضر به تامین مالی آن در چارچوب تأمین مالی خارجی هستند و مشمول تحریم نیست طرح ۵۵۰ هزار هکتاری است و هم اینکه از لحاظ اقتصادی آمادگی اجرای طرح را داریم و خود طرح را هم قبول داریم.
برچسب ها :رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان ، مسعود اسدی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰