کد خبر : 56260
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق در بخش کشاورزی:

دولت، خسارات کشاورزان از بی برقی را جبران کند / برای تشخیص خسارات وارده به کشاورزان ناشی از قطعی برق، یک تیم را تعیین کردیم

دولت، خسارات کشاورزان از بی برقی را جبران کند / برای تشخیص خسارات وارده به کشاورزان ناشی از قطعی برق، یک تیم را تعیین کردیم
دولت، خسارات کشاورزان از بی برقی را جبران کند

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق اظهار کرد: با توجه به عدم بارندگی مناسب در خوزستان به منظور آبیاری مزارع در سطح وسیع، کشاورزان نیاز به استفاده از پمپاژهای برقی داریم.

مسعود اسدی گفت: قطعی مکرر، منظم و پیش‌بینی شده همچنین غیرمنظم و اعلام نشده خسارت‌های هنگفتی را به کشاورزان وارد کرده است.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان افزود: در فصل تابستان امسال با توجه به کمبود برق و ناترازی‌هایی که وجود داشت کشاورزان حداکثر همکاری را با شرایط کشور داشتند.

اسدی با بیان اینکه قطعی برق در این فصل که فصل کشت گندم است شرایط را برای کشاورزان سخت خواهد کرد، عنوان نمود: کشت گندم به عنوان محصولی پایه برای کشاورزان خوزستانی و استراتژیک برای کشور به دلیل تامین امنیت غذایی نباید متاثر از قطعی‌های برق شود.

وی با ابراز نگرانی از قطعی‌های مکرر برق، افزود: قطعاً قطع برق خسارت جبران ناپذیری را برای کشاورزان و کشور به دنبال خواهد داشت.

اسدی با تاکید بر اینکه از مسئولان استان درخواست داریم به قطعی‌های برق پایان دهند، بیان کرد: اگر لازم باشد ما کشاورزان حاضر هستیم برق خانگی‌مان قطع شود اما برق ایستگاه پمپاژ قطع نشود.

وی عنوان کرد: دولت طی برنامه‌ای چند ساله ایستگاه‌های دیزلی را جمع‌آوری و ایستگاه‌های برقی را نصب کرد.

اسدی افزود: از استاندار درخواست داریم در تابستان سال آینده نیز اگر امکان تأمین برق وجود ندارد ایستگاه‌های دیزلی را جایگزین ایستگاه‌های برقی کند.

وی با بیان اینکه تیمی را برای تشخیص خسارات وارده به کشاورزان ناشی از قطعی برق تعیین کردیم، گفت: انتظار می‌رود دولت نسبت به جبران خسارات کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهد.

وی افزود: کشاورزانی که قطعی‌های برق اعلام نشده و بدون برنامه‌ریزی قبلی متضرر شدند دلایل خود را اعلام کنند.

اسدی بیان کرد: ادامه روند قطعی‌های با برنامه و بدون برنامه برق در استان می تواند حدود ۲۰ درصد از تناژ کلی تولید محصولات کشاورزی را کاهش دهد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.