به گزارش روابطعمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، برای اینکه مردم بیش از پیش با خاصیتهای شگفتانگیز خمیرمایه آشنا شوند، شرکت توسعه نیشکر در نمایشگاه هفته دولت اقدام به برپایی غرفهی عرضه این محصول در بستهبندیهای متنوع، از ۸۰ گرمی تا پنج کیلویی، کرده است.
خوزستان با بِرَند «ناب مایه» در تولید خمیرمایه به خودکفایی رسیده و به دلیل کیفیت بالای آن، در لیست تامین کنندگان سازمان ملل هم قرار گرفته و در کشورهایی افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه، لبنان ، الجزایر و کشورهای آفریقایی بازار پررونقی دارد.
خمیرمایه هم به صورت «تر» و هم «خشک» تولید میشود. اغلب نانوایان باتجربه از خمیرمایه تر استفاده میکنند که انتخاب بسیار مناسب و خوب جهت تولید نان با کیفیت بالا به شمار میرود.
با وجود فراگیر شدن استفاده از خمیرمایه، هنوز تعدادی از نانواییها برای تسریع در فرآوری خمیر و آماده شدن آن برای پخت نان، از جوش شیرین استفاده میکنند اما از این موضوع غافلاند که این ماده شیمیایی مضرات زیادی برای بدن دارد.
جوششیرین با جلوگیری از جذب آهن باعث کمخونی ناشی از فقر آهن میشود.
اگر شما هم میخواهید نانتان بیات نشود، از غرفه نیشکر در نمایشگاه بینالمللی اهواز دیدن کنید و هم با خواص این محصول نیشکری آشنا شوید و هم خرید نمایید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰