کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در الوان کرخه

به گزارش آفتاب کارون به نقل از ایسنا، حمید حمیری، مدیر توزیع برق شهرستان کرخه اظهار کرد: پس از بررسیهای کارشناسی صورت گرفته توسط دفتر حقوقی، حراست و همچنین واحدهای بهرهبرداری و مشترکین، دو باب منزل مسکونی در شهر الوان که بهصورت غیرمجاز مشغول استخراج رمزارز بودند، شناسایی شدند.
وی افزود: این عملیات با حضور آقای براتی، مجری نظارت و ساماندهی رمزدارایی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، با حکم دادستان شهرستان و هماهنگی مأموران انتظامی، با موفقیت انجام شد.
حمیری خاطرنشان کرد: پرونده متخلفین پس از جمعآوری انشعابات غیرمجاز برق، جهت پیگیری و طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: فعالیت غیرمجاز ماینرها با تحمیل بار سنگین و پیشبینینشده به شبکه برق، میتواند زمینه افت ولتاژ، آسیب به تجهیزات و اختلال در پایداری شبکه را فراهم کند؛ از اینرو، دستدرازی به برق یارانهای که حق مردم و سرمایه عمومی است، قابل اغماض نخواهد بود.
مدیر توزیع برق کرخه از شهروندان خواست در صورت اطلاع از فعالیتهای غیرمجاز استخراج رمزارز، موضوع را از طریق سامانه ۳۰۰۰۶۱۲۱ و ۳۰۰۰۵۱۲۱ یا مراجع ذیربط اطلاعرسانی کنند تا در راستای صیانت از پایداری شبکه برق و حقوق عمومی، اقدامات قانونی لازم انجام شود.
برچسب ها :حمید حمیری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0