واژگونی خودروی محیطبانان حین تعقیب متخلفان در هورالعظیم

به گزارش آفتاب کارون به نقل از ایسنا، محمدجواد اشرفی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت این ادارهکل امروز ۲ مردادماه حین گشت و کنترل در محدوده تالاب هورالعظیم و اقدامات پیشگیرانه از شکار غیرمجاز، با مشاهده شکارچیان متخلف، وارد عملیات تعقیب و گریز شدند.
وی افزود: متخلفان با مشاهده خودروی یگان حفاظت، اقدام به فرار کردند و مأموران برای پیشگیری از وقوع شکار غیرمجاز، آنان را تعقیب کردند که در این میان، خودروی یگان حفاظت در پیچ یک جاده شنی تعادل خود را از دست داد و واژگون شد.
اشرفی با اشاره به مصدومان این حادثه گفت: در این سانحه، محمد الوندی فرمانده یگان حفاظت محیطزیست استان خوزستان دچار شکستگی دست شد و محمدعرب یباراتی محیطبان یگان حفاظت این ادارهکل، بهشدت مصدوم و دچار خونریزی داخلی شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست خوزستان گفت: از همان لحظات نخست حادثه، روند امدادرسانی را پیگیری و با حضور در بیمارستان از نزدیک ناظر روند درمان بودیم. محمدعرب یباراتی هماکنون در بیمارستان گلستان اهواز تحت عمل جراحی و اقدامات درمانی قرار دارد و وضعیت وی وخیم گزارش شده است.
اشرفی از عموم مردم و دوستداران محیطزیست خواست تا برای بهبودی هرچه سریعتر این محیطبان دعا کنند.
برچسب ها :محمدجواد اشرفی ، یگان حفاظت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0