کد خبر : 57803
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 جولای 2026 - 18:45

دمای خوزستان دوباره به ۴۹ درجه می‌رسد

دمای خوزستان دوباره به ۴۹ درجه می‌رسد
مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه در استان خبر داد.

به گزارش آفتاب کارون به نقل از ایسنا، محمد سبزه‌زاری  اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش.یابی هواشناسی تا فردا سه‌شنبه ۶ مردادماه به ویژه بعد از ظهر امروز، سرعت وزش باد در بیشتر نقاط استان خوزستان به ویژه در مناطق شمال غربی، غربی، نیمه جنوبی، بخش‌های مرکزی و همچنین پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه در حد متوسط تا نسبتا شدید و همراه با تندباد لحظه‌ای خواهد بود که احتمال برخاستن گرد و خاک محلی و موقتی نیز دور از انتظار نیست.

وی افزود: امروز کاهش ملایم دما اما از فردا تا پایان هفته روند افزایش دما و وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه در بیشتر نقاط استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی پیش‌بینی می‌شود.

سبزه‌زاری ادامه داد: همچنین در روزهای چهارشنبه تا جمعه ۷ تا ۹ مردادماه به ویژه صبحگاه‌ها و شامگاه‌ها، جریان‌های گرم و مرطوب جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی ابتدا در سواحل و مناطق جنوب شرقی و سپس به ویژه روز پنجشنبه ضمن تقویت، علاوه بر سواحل و نیمه جنوبی تا بخش‌های مرکزی استان خوزستان نیز گسترش می‌یابد. شمال خلیج فارس تا اواخر وقت فردا مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۸ و ایذه با ۲۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۶.۴ و۳۱.۴ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.