کد خبر : 57062
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 آبان 1404 - 12:36

برپایی میز خدمت شورای حل اختلاف در نماز جمعه اهواز / عدالت از ساختمان‌های اداری به میان مردم آمد

برپایی میز خدمت شورای حل اختلاف در نماز جمعه اهواز / عدالت از ساختمان‌های اداری به میان مردم آمد
عدالت از ساختمان‌های اداری به میان مردم آمد

مصلای نماز جمعه اهواز این هفته نیز میزبان یکی از برنامه‌های مردمی و پرمراجعه دستگاه قضایی بود؛ میز خدمت شورای حل اختلاف استان خوزستان با حضور مسئولان ارشد این شورا برگزار شد تا بار دیگر عدالت از ساختمان‌های اداری به میان مردم جریان یابد.

به گزارش آفتاب کارون، در این برنامه هفتگی که با استقبال گسترده نمازگزاران همراه بود، رئیس شورای حل اختلاف استان، رئیس حفاظت و اطلاعات شورا و جمعی از کارشناسان حقوقی و قضایی در محل میز خدمت حاضر شدند. همچنین برای تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، یکی از رؤسای مجتمع‌های شورای حل اختلاف به همراه تعدادی از رؤسای شعب آن مجتمع نیز در این نوبت مشارکت داشتند.

مراجعان از نقاط مختلف استان با حضور در محل میز خدمت، مسائل حقوقی خود را مطرح کردند و ضمن دریافت مشاوره‌های تخصصی، روند پیگیری پرونده‌هایشان آغاز شد. این ارتباط بی‌واسطه، افزون بر آن‌که موجب تسهیل در پاسخگویی می‌شود، زمینه‌ساز افزایش اعتماد عمومی و تقویت فرهنگ گفت‌وگو و سازش در جامعه شده است.

نکته قابل توجه آن است که این میز خدمت، صرفاً محدود به روزهای جمعه نیست؛ حجت الاسلام والمسلمین امانت بهبهانی رئیس شورای حل اختلاف استان در تمامی روزهای کاری هفته نیز در محل کار خود پذیرای مراجعان بوده و پاسخگویی به درخواست‌های مردمی را اولویت خود قرار داده است.

برگزاری منظم میز خدمت در مصلای نماز جمعه اهواز به فرصتی مؤثر برای شنیدن دغدغه‌های مردم و رسیدگی بی‌واسطه به مسائل حقوقی آنان تبدیل شده است؛ تجربه‌ای که نشان می‌دهد عدالت، زمانی واقعی و ملموس است که در کنار مردم و برای مردم باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.